Professionel Coaching

Med coaching kan du opnå det liv du drømmer om

Alle har et håb eller en drøm. Få tør tro på den, og endnu færre tør gå efter den. Coaching handler om at hjælpe andre med at opnå personlige og professionelle mål. Der er fokus på, hvad du vil med dit liv, og hvordan du kan opnå det liv du drømmer om. 

Du kan booke mig til en introsamtale uanset om du har brug for 1:1 life coaching, løse stressrelaterede udfordringer eller skabe bedre relationer til dine omgivelser. Få fokus på personlig udvikling og skab lykke, velvære og succes i dit liv. 

Som professionel coach kan jeg hjælpe dig med at realisere dine drømme og give dig – ikke bare troen på, at det kan lade sig gøre – men også de redskaber, der skal til for at lykkes.

Så hvad er dine drømme? Tør du udfordre dem – og dig selv?

Transformér dit liv med 1:1 life coaching

Coaching handler om at være bevidst og villig til at tage ansvar for dit eget liv, og de valg du træffer. Det er en ligeværdig og fortrolig samtale, som har det formål at motivere dig og fokusere på dine tanker, følelser og adfærd mod et bestemt mål.

Jeg hjælper dig med at øge din bevidsthed ved at finde frem til dine mønstre og overbevisninger. Jeg støtter dig hele vejen og stiller udfordrende spørgsmål, som får dig til at reflektere og se tingene fra andre perspektiver – men det er dig selv, der skaber resultaterne. Du vil genopdage dit fulde potentiale, og du finder ud af, hvilke forhindringer du står overfor, som kan være årsag til, at du ikke er kommet i mål.

Der er ikke noget mål, der er for stort eller for småt til et coachingforløb. Det handler om, hvad du virkelig gerne vil, og hvordan du opnår det. Book en uforpligtende samtale og se om et forløb med professionel coaching er noget for dig.

Hjælp til at tackle stress og opnå balance

Over en halv million danskere oplever dagligt svære symptomer på stress. Endnu flere føler sig jævnligt stressede og udkørte både privat- og arbejdsmæssigt.

Er du ramt af stress, kan du med fordel indgå i et coachingforløb. Stress giver ofte mulighed for at vende blikket indad og få klarhed over, hvad der er vigtig for dig og finde hjem til dig selv. Det handler om at genfinde dine ressourcer, være tro mod dig selv og stadig følge dine drømme.

Jeg vil møde dig dér, hvor du befinder dig i dit stressforløb samt hjælpe dig over på den anden side.

Styrk dine relationer med par- og relationscoaching

Intet i livet er vigtigere for os end kvaliteten af vores nærmeste relationer. Men når der opstår konflikter, magtkampe og afhængigheder, kan det være svært at håndtere selv, og det kræver både villighed og bevidsthed at vokse i relationen. Som par- og relationscoach kan jeg give jer nogle redskaber til at hjælpe jer igennem.

En coaching session kan foregå i mit studio, over telefonen eller online med video og varer typisk 50-55 min. Det er dig, som kontakter mig på det aftalte tidspunkt.

Det er fuldstændig op til dig, hvor mange sessions du ønsker, men de fleste vælger et forløb over min. 3 gange, da den første session oftest bruges til at målafklare og lære hinanden at kende.

Uanset hvilken form for coaching du har brug for, så vil jeg sørge for at skabe et rum, hvor du følger dig mødt, set og hørt samtidig med, at jeg udfordrer dine egne overbevisninger.

"Ikke alene viste hun mig mange tricks i faget, men hun coachede mig til at navigere både professionelt og personligt – jeg sætter stor pris på hendes indsigt og personlighed, der hjalp mig med at forme min retning. Irene skiller sig ud fra mængden, og enhver person ville være heldig at have hende som personlig coach."
Coaching som effektiv metode til at opnå ens mål i livet
Emma-Catrine Hviid
First Vice President, Nykredit