EMS - med personlig træner

Hvad er EMS træning?

En personlig EMS træner hjælper dig igennem en træningssession på 20 minutter. Her iføres du en dragt, der giver dig elektriske impulser mens du træner. EMS står nemlig for Elektronisk Muskel Stimulering og kan bruges til at optimere din træning, hjælpe med genoptræning / forebygge skader og er generelt træning til at opnå en sundere og stærkere krop. Træningsformen er udviklet og udbredt i fysioterapien gennem årtier med gode resultater.

Vores hjerne udsender konstant elektriske impulser, der styrer vores muskler, når vi bevæger os. Forskere har fundet ud af at samme form for stimulering kan aktiveres udefra. Og det er præcis, hvad EMS træning gør!

Effektiv personlig træning

Hvis du har en travl hverdag og har brug for at udforske andre træningsformer end traditionel styrketræning i dit lokale fitness center eller andre former for motion, så er EMS træning lige noget for dig. Med kun 2 x 20 min træning om ugen opnår du hurtigt en mærkbar effekt på din krop. 

Nederst på siden kan du læse om alle fordelene ved EMS træning og det er nemt at komme i gang. Alle kan være med! 

EMS træning hjælper til en sundere og stærkere krop
EMS træning varer 20 min. og består af 12-15 funktionelle øvelser pr. træning.

Sådan foregår en session med en personlig EMS træner

Du får udleveret shorts og en t-shirt, hvorefter du iføres en dragt med elektroder, der placeres på de store muskelgrupper og stimulerer 80% af kroppens muskler. Dragten er forbundet til en XBody-maskine, hvor tid og intensitet er kodet ind og det hele tilpasses til dine personlige behov. 

Sessionen er styret af din personlige EMS træner, der kontrollerer og justerer intensiteten af impulserne. Du vil blive guidet og vejledt under hele sessionen.

Sessionen varer 20 minutter og består af 12-15 funktionelle øvelser pr. træning. 

Alle kan træne EMS

Det er nemlig rigtigt! Uanset om du er 18 eller 80 år kan du træne EMS! Og det gør ikke ondt. Den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker. Træningen er selvfølgelig intens, men selve følelsen af strøm er blid og ikke indtrængende.

Ofte stillede spørgsmål

Nej - den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker, og selve følelsen af strøm er blid. 

Stort set alle mellem 18 og 80 år kan træne uanset form og kondition. Hvis du lider af en kronisk sygdom, skal du konsultere egen læge, inden du træner EMS.

Det er individuelt, men som udgangspunkt skal kroppen restituere i 48 timer efter hver træningspas. Anbefalingen for at opnå de bedste resultater er at træne 2 gange om ugen. 

Ja, det gør det. Du vil hurtigt opleve en mere tonet krop og en stærkere core. EMS træning på 20 minutter sidestilles med 90 minutters konventionel hård træning. 

Ja, din personlige EMS træner tager altid hensyn til evt. skader og dit personlige niveau. Man kan dog træne 2 personer ad gangen men med individuelle indstillinger. 

Plankeøvelse til EMS træning

Mange fordele ved EMS træning

stopwatch.png

Intensiv & effektiv

Det tager kun 20 minutter at træne EMS, men det svarer til 90 minutters HIIT træning i fitness center

dumbbell

Opbygger muskler

Du træner i en EMS dragt, som udsender elektriske impulser og aktiverer over 80% af de større muskelgrupper

ems til forebyggelse af skader

Forebygger skader

Træningsformen beskytter led, da intensiteten øges via impulser fra dragten og ikke ved tunge løft
waist

Fedtforbrænding

Det er den perfekte kombination af effektiv styrke og cardio træning, som både øger fedtforbrændingen og reducerer cellulitis (appelsinhud)

athletic-strap

Reducerer rygsmerter

Du får en bedre kropsholdning, da der er øvelser til både ryg, lænd og mavemuskler
heart

Personlig træning

Du bliver guidet gennem alle sessioner af en personlig træner, og træningen tilpasses efter dine ønsker, behov og mål

For bedste resultater anbefales det at træne EMS 2 gange om ugen